Tax care

Tax Care to dynamicznie rozwijająca się instytucja, która swoją szeroką ofertą zaspokaja potrzeby najbardziej wymagających Klientów. Największa w Polsce firma zajmująca się tworzeniem innowacyjnych rozwiązań księgowo-finansowych dla Klientów biznesowych. Tax Care powstało w 2008 roku. Obecnie zatrudnia ponad 1600 osób w 80 oddziałach i centrach księgowych na terenie całej Polski. Ich innowacyjny model partnerskich relacji z Klientem łączy usługi księgowe z doradztwem biznesowym w zakresie produktów kredytowych i inwestycyjnych.

Franchising.pl

Franchising.pl to portal pomysłów na biznes, który pomaga podjąć jedną z najważniejszych w życiu decyzji – o założeniu własnej firmy. Jest największym w Polsce profesjonalnym serwisem o franczyzie i najważniejszym źródłem informacji o zakładaniu i prowadzeniu własnej firmy pod znaną marką. Użytkownicy Franchising.pl mogą wybrać biznes dla siebie spośród kilkuset sprawdzonych pomysłów i przy pomocy portalu nawiązać bezpośredni kontakt z wybranym franczyzodawcą.Własna firma zaczyna się na Franchising.pl.

Mazowiecka Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości

Mazowiecka Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Warszawie jest społeczno-zawodową organizacją samorządu gospodarczego rzemiosła i przedsiębiorczości. Zrzesza cechy, spółdzielnie rzemieślnicze oraz inne jednostki organizacyjne, których celem jest wspieranie rozwoju gospodarczego rzemiosła. Jest reprezentantem tego środowiska wobec organów władzy państwowej i terytorialnej. Mazowiecka Izba Rzemiosła i Przedsiębiorczości w Warszawie jest organizacją samorządu gospodarczego rzemiosła i przedsiębiorczości. Izba działa na rzecz rozwoju przedsiębiorczości i kształtuje postawy przedsiębiorcze wśród społeczeństwa.

Baccata Enterprise

Baccata Enterprise to firma szkoleniowo-doradcza utworzona w 2014 r. przez Trenerów Biznesu, której zadaniem jest dostarczanie kompleksowych rozwiązań z zakresu Szkoleń, Rekrutacji, Doradztwa HR. Specjalizuje się w dostarczaniu rozwiązań biznesowych „szytych na miarę” potrzeb danej organizacji. Pracują metodą ON THE JOB TRAINING. Gwarantują najwyższą jakość usług szkoleniowych, kursów językowych oraz wykwalifikowaną kadrę trenerską. Prowadzą szkolenia z zakresu: sprzedaży pośredniej i bezpośredniej, jakości obsługi Klienta, windykacji czy zarządzania oraz dostarczają specjalistyczne kursy językowe dla firm z języka angielskiego, niemieckiego, francuskiego, norweskiego i rosyjskiego.

Lauren Peso

Firma Lauren Peso Polska S.A powstała, by tworzyć i wdrażać kompleksowe i skuteczne rozwiązania w zakresie najważniejszych aspektów zarządzania, rozwoju działów handlowych oraz podnoszenia kompetencji kadry menedżerskiej. Misją Lauren Peso Polska S.A. jest tworzenie i wdrażanie innowacji skutecznie wspierających działania naszych partnerów biznesowych. Dysponujemy szerokim zakresem szkoleń i usług doradztwa personalnego, dbając o to, aby były perfekcyjnie dopasowane do strategii firm naszych Klientów. Lauren Peso Polska S.A. zrzesza grupę specjalistów o bogatym doświadczeniu zawodowym oraz przygotowaniu merytorycznym na najwyższym poziomie. Codziennie pomagamy naszym klientom podejmować kluczowe decyzje

Profit system

PROFIT system jest firmą konsultingową, która zajmuje się kompleksowym doradztwem w zakresie franchisingu, współpracy agencyjnej i partnerskiej. Firma działa na terenie Europy Środkowej i Wschodniej. Spółka jest wydawcą magazynu Własny Biznes FRANCHISING oraz portalu Franchising.pl. Ma również pismo Idei Biznesa FRANCHISING wydawane na Ukrainie oraz Wlastni firma FRANCHISING w Czechach. Co roku organizuje Targi Franczyzy oraz opracowuje raport o rynku franczyzy w Polsce. PROFIT system blisko współpracuje z Polską Organizacją Franczyzodawców w promowaniu idei franchisingu.

Polish Business Club

Polish Business Club to organizacja powołana do życia, aby łączyć ludzi poprzez biznes i w biznesie dla godnego rozwoju Polskich firm. Wierzymy, że współpraca jest fundamentem sukcesu i dzięki niej wspólnie jesteśmy w stanie podołać każdemu wyzwaniu! Polish Business Club buduje przestrzeń do łatwiejszego prowadzenia biznesu w Polsce, ale naszym celem jest osiągnięcie pozycji lidera w zarządzaniu procesami przemian lokalnych firm z globalnymi aspiracjami. Każdą ofertę współpracy i zakres działania przygotowujemy indywidualnie dla każdego naszego partnera, aby spełnić największe wymagania, wspólnie szukać klientów i partnerów biznesowych, także poza Polską.

Raczyński Skalski & Partners Kancelaria Radców Prawnych

Kancelaria oferuje kompleksową i stałą obsługę prawną. Do zakresu specjalizacji Kancelarii należą w szczególności sprawy z zakresu prawa gospodarczego, prawa bankowego, prawa ubezpieczeń, ochrony konkurencji, prawa energetycznego oraz prawa funduszy wspólnotowych. Kancelaria bierze również czynny udział w tworzeniu nowej kategorii usług prawnych w Polsce – prawa sportowego, zapewniając pełną obsługę prawną w zakresie wszelkich kwestii prawnych związanych z zawodowym uprawianiem sportu bądź organizacją wszelkiego rodzaju imprez sportowych.

Kancelaria Prawna Pactum

Kancelaria doradza klientom już od 15 lat, a w ramach prowadzonej działalności oferuje pełna obsługę prawną opartą na sprawdzonych i nowoczesnych rozwiązaniach. Kancelaria specjalizuje się w bieżącej i kompleksowej obsłudze prawnej firm oraz profesjonalnej i skutecznej windykacji. Nasze działania obejmują trzy specjalizacje branżowe. Jako pierwsza kancelaria prawna w Polsce doradzamy firmom prowadzonym i zarządzanym przez kobiety. Łączymy profesjonalną i rzetelną obsługę prawną z najwyższej klasy usługami windykacyjnymi poprzez dopasowanie procedur prawnych w firmie klienta do procesu windykacyjnego. Dzięki praktycznej znajomości wielu dziedzin prawa oraz wielotorowym myśleniu zapewniamy naszym Klientom usługi i rozwiązania dopasowane do profilu prowadzonej przez nich działalności.

YASUMI

YASUMI to sieć Instytutów kosmetycznych inspirowanych Japonią oraz dostawca innowacyjnych rozwiązań technologicznych dla branży beauty i SPA, która powstała w 2003 roku. W języku japońskim „yasumi” oznacza relaks, odpoczynek, wakacje i właśnie dlatego szereg oferowanych zabiegów ma charakter rytuałów, podczas których kosmetolodzy i fizjoterapeuci skutecznie dbają o ciało, stan duszy oraz ukojenie zmysłów. Aby zoptymalizować pielęgnację i uczynić ją pełną i kompleksową, Instytut oferuje Klientom bogaty wybór kosmetyków i urządzeń do domowgo SPA. YASUMI to marka, która chętnie dzieli się zdobytym doświadczeniem. Posiada 3 gabinety własne oraz ponad 100 gabinetów i instytutów objętych programami partnerskimi i franczyzowymi.

praca.pl

Praca.pl – jeden z czołowych portali pracy w Polsce. Codziennie publikuje tysiące aktualnych ogłoszeń rekrutacyjnych z kraju i zagranicy, dostarcza informacji o rynku pracy, motywuje i radzi jak znaleźć wymarzoną pracę. Jest tam, gdzie kandydaci ich potrzebują.

Panie Planują Spotkanie

Panie Planują Spotkanie to nowy, innowacyjny projekt w sieci. To portal dedykowany kobietom, które poszukują dla siebie ciekawych wydarzeń edukacyjnych, rozwojowych i rekreacyjnych z całej Polski. W jednym miejscu oferujemy dostęp do szkoleń, kursów, warsztatów, spotkań networkingowych, konferencji oraz edukacji online. Dostępna na stronie wyszukiwarka umożliwia szybkie i sprawne odnajdywanie wydarzeń w konkretnych miejscowościach, a także kategoriach i strefach rozwoju. Dzięki takiemu miejscu jak portal Panie Planują Spotkanie można zaoszczędzić nie tylko czas a także pieniądze, albowiem oferuje atrakcyjne ceny wydarzeń, duże rabaty a także darmowe usługi. Użytkownikom strony portal proponuje również inspirujące artykuły na blogu ”Mania rozwijania”.