O nas

Fundacja Tax Care, Inicjatywa Wspierania Przedsiębiorczości to organizacja zajmująca się szerokim obszarem działań skierowanych do początkujących przedsiębiorców jak również tych doświadczonych, prowadzących własną firmę już od jakiegoś czasu.

Fundacja została powołana w 2013 roku, a jej celem jest wsparcie szeroko rozumianej przedsiębiorczości i szerzenia idei samozatrudnienia.
Z każdym dniem przybywa wolontariuszy, partnerów, sponsorów zainteresowanych współpracą i wsparciem naszej Inicjatywy.

„Twoja praca wypełni większość Twojego życia, jedynym sposobem aby osiągnąć satysfakcję jest wiara w to, że wykonujesz dobrą pracę. Jedyną drogą do wykonania dobrej pracy jest kochanie tego co się robi. Jeśli tego jeszcze nie znalazłeś – szukaj, nie rezygnuj. Kiedy poczujesz to w sercu będziesz wiedział, że to znalazłeś..” – Steve Jobs

Anna Flaga-Błaszczyk – Prezes Zarządu
Ambasador przedsiębiorczości i wsparcia wschodzącego biznesu. Od 10 lat związana ze sprzedażą i marketingiem w branżach: HR, reklama, MICE. Jako socjolog fascynuje się relacjami międzyludzkimi i wpływem dynamicznie zmieniającego się otoczenia na zachowania jednostki jako konsumenta.Na co dzień realizuje projekty z dziedziny marketingu, PR i sprzedaży.

Od kilku lat z zaangażowaniem rozwija Fundację wspierając inicjatywę przedsiębiorczości w społeczeństwie. Organizując szereg konferencji i szkoleń wzmacnia kapitał intelektualny oraz wspomaga właścicieli firm na wszystkich etapach prowadzenia działalności. Praca jest jej pasją co przekłada się na realizowane projekty.
Swoją energią i wiarą w sukces zaraża uczestników spotkań docierając do kolejnych miast Polski. Dzięki relacji partnerskiej z Tax Care S.A. pokonuje bariery niewiedzy przedsiębiorczych w kluczowych kwestiach podatkowo – księgowych.

Życie osobiste z zawodowym łączy pasją do kształtowania wizerunku. Fanka zdrowego odżywiania i   dynamicznych form wypoczynku każdą wolną chwilę poświęca kulinarnym wariacjom i aktywnościom sportowym.