Pomogliśmy tysiącom przedsiębiorców. Dołącz do grona liderów!

Nasi Trenerzy

Mateusz Grodecki Starszy Trener Biznesu

Posiada pięcioletnie doświadczenie w branży finansowej. Jest Trenerem Biznesu w Tax Care SA.
Od 2017 roku związany z Fundacją Tax Care, gdzie prowadzi szkolenia dla przedsiębiorców z zakresu księgowości, podatków i zakładania firmy. Dzięki pracy jako wolontariusz łączy swoje dwie pasje: coaching oraz pogłębianie wiedzy w zakresie finansów i rachunkowości.

Justyna Dawidziuk Trener Biznesu

Z Fundacją Tax Care związana od ponad roku, obecnie jako Trener Biznesu. Prowadzi szkolenia i indywidualne konsultacje dla nowych i aktywnych przedsiębiorców z zakresu finansów, formalności związanych z własną firmą oraz optymalizacji kosztów w firmie. Ponadto na co dzień otwiera nowe firmy, a jej doświadczenie i praktyka pozwala pomóc przedsiębiorcom na początku ich drogi.

Paweł Konkiel Trener Biznesu

Od lat związany ze sprzedażą i marketingiem. Jako Trener Biznesu w Fundacji Tax Care prowadzi szkolenia dla początkujących i aktywnych przedsiębiorców z zakresu finansów, powstawania i rozwoju działalności oraz najważniejszych zmian dotyczących firm. Z sukcesami buduje swoją markę w mediach społecznościowych i podpowiada, jak kreować wizerunek firmy w sieci.