Warsztaty przygotowane są z myślą o osobach, które planują otworzyć firmę, jak i tych, którzy prowadzą już swoje biznesy i pragną się doszkalać w dziedzinach: sprzedaż, marketing, finanse, księgowość, networking.

08 czerwca 2017
Silver Conference Center Wrocław
Wrocław, Plac Konstytucji 3 Maja nr 3

wrocław

17.00 - 18.00
Dofinansowania projektów MŚP ze środków UE - dotacje unijne szansą na zmianę: Wojciech Stelmaszak, Serenity Consulting
18.00 - 19.00
Facebook Marketing - efektywna konfiguracja fan page’a: Marek Baron, Prezes Zarządu, Marketing Beauty
19.00 - 19.15
Szybko, zwinnie i na temat – sesja networkingowa: Dorota Mastalska, Arena Biznesu
19.15 - 19.30
Przerwa kawowa
19.30 - 20.30
Podatki w firmie a Twoje Oszczędności: Mateusz Grodecki, Trener Biznesu, Tax Care SA

Marek Baron
Od ponad 15 lat pomaga efektywnie wykorzystywać narzędzia informatyczne i marketingowe dla rozwoju biznesowego Klientów i partnerów z którymi współpracuje. Założyciel i Prezes firmy All4business skupiającej w sobie takie marki jak: All4business, Marketing Beauty, Zakupy na obcasach. Twórca skutecznych strategii marketingowych, biznesowych i sprzedażowych. Zajmuje się również optymalizacją procesów w firmach i projektowaniem rozwoju biznesów swoich Klientów.
Wojciech Stelmaszak
Od 2005 r. zajmuje się zawodowo tematyką funduszy unijnych. Autor i współautor projektów o charakterze inwestycyjnym, współfinansowanych ze środków unijnych, realizowanych przez sektor publiczny i prywatny. Manager sprzedaży, doradca ds. projektów inwestycyjnych, a następnie dyrektor regionalny ogólnopolskiej firmy konsultingowej działającej w obszarze doradztwa unijnego. Autor, współautor i trener szkoleń oraz konferencji dotyczących aplikowania o środki unijne.
Dorota Mastalska
Współtwórca grupy kapitałowej działającej w wielu branżach. Twórca, a obecnie wiceprezes zarządu Areny Biznesu – ogólnopolskiej organizacji dla przedsiębiorców. Od 13 lat organizuje ogólnopolskie konferencje dla osób przedsiębiorczych i przedsiębiorców, na których uczy ludzi m.in. jak budować biznes przez relacje. Jej misją jest edukowanie ludzi z zakresu budowania biznesu opartego na relacjach w myśl zasady: „Mądrzy przedsiębiorcy współpracują, pozostali konkurują.”