Przedsiębiorca 3.0. - pobierz aktualizację! Gdynia

Pomorski Park Naukowo-Technologiczny Gdynia
Gdynia, al. Zwycięstwa 96/98

TC TI banerki PRZEDSIEBIORCA 3 0 pobierz aplikacje 3

POZNAJ nowe obowiązki jakie musisz spełnić wobec administracji,

ZROZUM ich zasady i zmiany już istniejących regulacji,

PRAKTYKUJ i przestrzegaj aktualnej wersji przepisów.

Dedykowane aktywnym oraz przyszłym właścicielom firm spotkanie z cyklu szkoleń edukacyjnych to dawka konkretnej i praktycznej wiedzy z zakresu przepisów prawa podatkowego oraz obowiązków nakładanych na przedsiębiorców. Rzetelne źródło, fachowa wiedza, doświadczeni prelegenci to główne wartości spotkania. Tematyka wzbudzająca wiele pytań i wątpliwości.

Jedno przedpołudnie pozwoli uzyskać odpowiedzi na wiele nurtujących pytań.

10:00 - 10:10
Przywitanie uczestników przedstawienie koncepcji spotkania i jego celu. - Anna Flaga-Błaszczyk, Fundacja Tax Care
10:10 - 10:25
Indeks przedsiębiorczości Polaków - przedstawienie badania oraz raportu z wynikami - Marek Sikorski, Tax Care
10:25 - 11:10
Przedsiębiorcą być! – Mikołaj Cybulski, Fundacja Tax Care
11:10 - 11:30
przerwa
11:30 - 12:00
Split Payment – co oznacza dla przeciętnego przedsiębiorcy? - Marta Jabłońska, Tax Care
12:00 - 12:15
Historia sukcesu doświadczonego przedsiębiorcy

Mikołaj Cybulski
Trener Biznesu w Fundacji Tax Care. Na co dzień doradza przyszłym i obecnym przedsiębiorcom w zakresie optymalizacji : podatków, procesów w firmie oraz kosztów zatrudnienia. Specjalista w zakresie form opodatkowania, wsparcia osób przechodzących na samozatrudnienie i doboru odpowiedniego finansowania. W pracy kieruje się zasadą indywidualnego podejścia do każdego pojedynczego przedsiębiorcy.  Od roku związany z Fundacją Tax Care, jako trener specjalizuje się w wynajdowaniu oszczędności na podatkach.
Anna Flaga-Błaszczyk
Prezes zarządu Fundacji Tax Care, Inicjatywy Wspierania Przedsiębiorczości od momentu jej powołania w 2013 roku.. Zawodowo zajmuje się wspieraniem przedsiębiorczości, m.in. poprzez prowadzenie szkoleń dla przyszłych i obecnych przedsiębiorców. Od 10 lat związana ze sprzedażą i marketingiem w branżach: HR, reklama, MICE. Na co dzień realizuje projekty z dziedziny marketingu, PR i sprzedaży. Ukończyła socjologię i zarządzanie, obecnie studiuje MBA w Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu. Laureatka nagrody Polish Businesswomen Awards 2016 w kategorii rozwoju projektów i potencjału przedsiębiorczości. W trakcie działalności fundacji zorganizowała ponad 300 szkoleń, w których udział wzięło prawie 10 tys. przedsiębiorczych ludzi.