Warsztaty przygotowane są z myślą o osobach które planują otworzyć firmę, jak i tych, którzy prowadzą już swoje biznesy i pragną się doszkalać w dziedzinach: sprzedaż, marketing, finanse, księgowość, networking.

21 września 2017
Nobel Tower, Sala Nobla
Poznań, ul. Dąbrowskiego 77A

inspiracje ku przedsiebiorczosci 360x260 poznan

17.00 - 17.45
Najczęściej popełniane błędy w sprzedaży: Joanna Bogielczyk
17.45 - 18.30
Podatki w firmie a Twoje Oszczędności: Michał Górniak i Mikołaj Cybulski, Tax Care SA
18.30 - 18.45
Szybko, zwinnie i na temat – sesja networkingowa: Dorota Mastalska, Arena Biznes
18.45 - 19.00
Przerwa kawowa
19.00 - 19.15
Pakiet ułatwień dla przedsiębiorców – nowy program Ministerstwa Rozwoju: Michał Janiszek, radca prawny.
19.15 - 20.00
Facebook Marketing - efektywna konfiguracja fan page’a: Marek Baron, Prezes Zarządu, Marketing Beauty

Marek Baron
Od ponad 15 lat pomaga efektywnie wykorzystywać narzędzia informatyczne i marketingowe dla rozwoju biznesowego Klientów i partnerów z którymi współpracuje. Założyciel i Prezes firmy All4business skupiającej w sobie takie marki jak: All4business, Marketing Beauty, Zakupy na obcasach. Twórca skutecznych strategii marketingowych, biznesowych i sprzedażowych. Zajmuje się również optymalizacją procesów w firmach i projektowaniem rozwoju biznesów swoich Klientów.
Dorota Mastalska
Współtwórca grupy kapitałowej działającej w wielu branżach. Twórca, a obecnie wiceprezes zarządu Areny Biznesu – ogólnopolskiej organizacji dla przedsiębiorców. Od 13 lat organizuje ogólnopolskie konferencje dla osób przedsiębiorczych i przedsiębiorców, na których uczy ludzi m.in. jak budować biznes przez relacje. Jej misją jest edukowanie ludzi z zakresu budowania biznesu opartego na relacjach w myśl zasady: „Mądrzy przedsiębiorcy współpracują, pozostali konkurują.”
Michał Janiszek
Doświadczenie zawodowe zdobywał m.in.: praktykując w kancelariach prawnych oraz w instytucjach państwowych jak sądy powszechne i prokuratury. Jako prawnik – radca prawny, specjalizuje się w prawie ubezpieczeniowym, szeroko rozumianym korporacyjnym i gospodarczym ze szczególnym uwzględnieniem spółek prawa handlowego oraz prawem cywilnym. W codziennej pracy jak również życiu osobistym kieruje się zasadą: pacta sunt servanda, która mówi, że umów należy dotrzymywać w każdym aspekcie.
Joanna Bogielczyk
Joanna Bogielczyk trener biznesu i coach. Jest jedną z tych wyjątkowych, pełnych zapału osób, które otwarcie dzielą się swoim doświadczeniem i umiejętnościami. Pasjonatka sprzedaży, praktyk. Sztukę sprzedaży opanowała pracując przez blisko 10 lat jako Przedstawiciel Medyczny i osiągając ponadprzeciętne wyniki sprzedażowe oraz prowadząc własną firmę od 2007 roku i sprzedając swoje usługi. Partner biznesowy setek małych i średnich przedsiębiorstw.