20 października 2016
Nobel Tower, Sala Nobla
Poznań, ul. Dąbrowskiego 77A

POZNAŃ to kolejne miasto, które Fundacja odwiedzi w ramach bezpłatnych warsztatów „Biznes po Godzinach”.
W programie:
1) Dofinansowania projektów MŚP ze środków Unii Europejskiej – dotacje unijne szansą na zmianę.
2) Formy opodatkowania i zasady rozliczania kosztów w działalności gospodarczej.
3) Metka firmowa, czyli o rozpoznawalności na rynku zdominowanym przez konkurencję.
Zapraszamy do rejestracji za pośrednictwem formularza.

16.45 - 17.00
Rejestracja uczestników.
17.00 - 18.00
Formy opodatkowania i zasady rozliczania kosztów w działalności gospodarczej - Tax Care SA
18.00 - 19.00
Dofinansowania projektów MŚP ze środków UE - dotacje unijne szansą na zmianę - Wojciech Stelmaszak
Przerwa kawowa.
19.30 - 20.30
Metka firmowa, czyli o rozpoznawalności na rynku zdominowanym przez konkurencję - Anna Flaga

Anna Flaga-Błaszczyk
Prezes zarządu Fundacji Tax Care, Inicjatywy Wspierania Przedsiębiorczości od momentu jej powołania w 2013 roku.. Zawodowo zajmuje się wspieraniem przedsiębiorczości, m.in. poprzez prowadzenie szkoleń dla przyszłych i obecnych przedsiębiorców. Od 10 lat związana ze sprzedażą i marketingiem w branżach: HR, reklama, MICE. Na co dzień realizuje projekty z dziedziny marketingu, PR i sprzedaży. Ukończyła socjologię i zarządzanie, obecnie studiuje MBA w Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu. Laureatka nagrody Polish Businesswomen Awards 2016 w kategorii rozwoju projektów i potencjału przedsiębiorczości. W trakcie działalności fundacji zorganizowała ponad 300 szkoleń, w których udział wzięło prawie 10 tys. przedsiębiorczych ludzi.
Wojciech Stelmaszak
Od 2005 r. zajmuje się zawodowo tematyką funduszy unijnych. Autor i współautor projektów o charakterze inwestycyjnym, współfinansowanych ze środków unijnych, realizowanych przez sektor publiczny i prywatny. Manager sprzedaży, doradca ds. projektów inwestycyjnych, a następnie dyrektor regionalny ogólnopolskiej firmy konsultingowej działającej w obszarze doradztwa unijnego. Autor, współautor i trener szkoleń oraz konferencji dotyczących aplikowania o środki unijne.