Warsztaty przygotowane są z myślą o osobach które planują otworzyć firmę, jak i tych, którzy prowadzą już swoje biznesy i pragną się doszkalać w dziedzinach: sprzedaż, marketing, finanse, księgowość, networking.

06 lipca 2017
Scandic Hotel
Gdańsk, ul. Podwale Grodzkie 9

gdańsk

17.00 - 17.45
Facebook Marketing - efektywna konfiguracja fan page’a: Marek Baron, Prezes Zarządu, Marketing Beauty
17.45 - 18.30
Podatki w firmie a Twoje Oszczędności: Michał Górniak i Mikołaj Cybulski, Tax Care SA
18.30 - 19.00
Jak nie pracować 24h na dobę?: Marta Woźny-Tomczak, Personia
19.00 - 19.15
Przerwa kawowa
19.15 - 19.35
Pakiet ułatwień dla przedsiębiorców: Michał Janiszek, radca prawny.
19.35 - 20.20
Metka firmowa, czyli o rozpoznawalności na rynku zdominowanym przez konkurencję - Anna Flaga, Prezes Zarząd, Fundacja Tax Care, Inicjatywa Wspierania Przedsiębiorczości

Marek Baron
Od ponad 15 lat pomaga efektywnie wykorzystywać narzędzia informatyczne i marketingowe dla rozwoju biznesowego Klientów i partnerów z którymi współpracuje. Założyciel i Prezes firmy All4business skupiającej w sobie takie marki jak: All4business, Marketing Beauty, Zakupy na obcasach. Twórca skutecznych strategii marketingowych, biznesowych i sprzedażowych. Zajmuje się również optymalizacją procesów w firmach i projektowaniem rozwoju biznesów swoich Klientów.
Anna Flaga-Błaszczyk
Prezes zarządu Fundacji Tax Care, Inicjatywy Wspierania Przedsiębiorczości od momentu jej powołania w 2013 roku.. Zawodowo zajmuje się wspieraniem przedsiębiorczości, m.in. poprzez prowadzenie szkoleń dla przyszłych i obecnych przedsiębiorców. Od 10 lat związana ze sprzedażą i marketingiem w branżach: HR, reklama, MICE. Na co dzień realizuje projekty z dziedziny marketingu, PR i sprzedaży. Ukończyła socjologię i zarządzanie, obecnie studiuje MBA w Wyższej Szkole Bankowej we Wrocławiu. Laureatka nagrody Polish Businesswomen Awards 2016 w kategorii rozwoju projektów i potencjału przedsiębiorczości. W trakcie działalności fundacji zorganizowała ponad 300 szkoleń, w których udział wzięło prawie 10 tys. przedsiębiorczych ludzi.
Michał Janiszek
Doświadczenie zawodowe zdobywał m.in.: praktykując w kancelariach prawnych oraz w instytucjach państwowych jak sądy powszechne i prokuratury. Jako prawnik – radca prawny, specjalizuje się w prawie ubezpieczeniowym, szeroko rozumianym korporacyjnym i gospodarczym ze szczególnym uwzględnieniem spółek prawa handlowego oraz prawem cywilnym. W codziennej pracy jak również życiu osobistym kieruje się zasadą: pacta sunt servanda, która mówi, że umów należy dotrzymywać w każdym aspekcie.
Marta Woźny-Tomczak
Jest autorką książki "Własny biznes - jak dojść do sukcesu", a także blogerką. Na swoim blogu www.JakProwadzicWlasnaFirme.pl udziela porad nt. przedsiębiorczości, zarządzania zespołem, zatrudniania ludzi i technik sprzedażowych. Posiada ponad 11-letnie doświadczenie sprzedażowe i trenerskie. Od 9 lat z sukcesem prowadzi własną firmę doradczo - szkoleniową Personia. Współpracuje z największymi firmami w Polsce i za granicą, a także czynnie wspiera sektor MSP. Z wykształcenia psycholog, z zamiłowania praktyk biznesu.