02 października 2017

Fundacja Tax Care partnerem największego wydarzenia w branży franczyzy.

26-28 października w Warszawie odbędą się 15 Targi Franczyzy. Uczestnicy wydarzenia będą mogli poznać zasady otwarcia i prowadzenia własnej firmy pod szyldem 200 największych marek z Polski i zagranicy. Targi Franczyzy to największe wydarzenie na rynku franczyzy w Europie Środkowo-Wschodniej. Fundacja Tax Care już po raz 4 będąc partnerem wydarzenia będzie podpowiadać początkującym przedsiębiorca jak zacząć prowadzić własną firmę.

Głównym atutem wydarzenia są bezpośrednie spotkania z przyszłymi partnerami biznesowymi. Przez trzy dni osoby zainteresowane własną firmą będą mogły przeprowadzić dziesiątki rozmów, na podstawie których zdecydują o wyborze najlepszego dla siebie pomysłu na biznes. Targi Franczyzy to miejsce spotkania dwóch stron franczyzowego biznesu. Przyszli franczyzobiorcy i partnerzy mogą poznać zasady współpracy z najbardziej znanymi markami. Targi Franczyzy są doskonałą okazją dla osób szukających pomysłu na własną firmę, aby nawiązać pierwsze kontakty biznesowe i porównać warunki współpracy licencyjnej.

Podczas Targów Franczyzy odbędzie się również forum szkoleniowe, czyli cykl wykładów prowadzonych przez praktyków biznesu i specjalistów ds. rynku franczyzowego. Wyjaśnią jak wybrać biznes dla siebie, na co zwrócić uwagę w umowie franczyzowej oraz ile można zarobić na franczyzie. Gościem specjalnym forum będzie Piotr Polk, aktor i właściciel firmy meblarskiej, który opowie o swoim doświadczeniu w biznesie. Forum Szkoleniowe potrwa przez trzy dni Targów, od czwartku do soboty.

XV Targi Franczyza 2017 odbędą się w Pałacu Kultury i Nauki 26–28 października w godz. 10.00–17.00 (czwartek, piątek) i w godz. 10.00–15.00 (sobota). Więcej informacji na www.franczyza.pl.